2014. március 24., hétfő

55.) Boeing B-777 Malaysian Airlines catastrophic _ International SAR action _ Légikatasztrófa

Malaysia cry for tragedian Boeing B-777 MH-377
Malaysian Airlines catastrophic International SAR action over Indian ocean. Légikatasztrófa

Refreshed! to-101%-28.12.2019.-Regulated:+
Hu. text: Ausztrália felfoghatatlannak nevezte, ami az eltűnt maláj géppel történt;
Szinte felfoghatatlan és társadalmilag bizonyosan elfogadhatatlan a modern repülés korszakában ... , hogy egy nagy utasszállító eltűnjön és a világ ne tudjon róla, mi történt a repülőgéppel, valamint utasaival
- állapította meg a Malaysia Airlines maláj légitársaság 2014-ben eltűnt járata utáni kutatás zárójelentésében az Ausztrál Közlekedésbiztonsági Hivatal (ATSB).
A Malaysia Airlines maláj légitársaság MH370-es, Pekingbe tartó járata 2014. március 8-án tűnt el 239 emberrel a fedélzetén röviddel az után, hogy felszállt a malajziai fővárosban, Kuala Lumpurban. Feltételezések szerint az eredeti útvonalról letérve, az Indiai-óceán déli részén zuhant le. Azóta is a repüléstörténet egyik legnagyobb misztériumaként tartják nyilván az esetet.
A gép nyomai után Ausztrália, Malajzia és Kína közösen kutatott, de januárban felfüggesztették a keresést. Az utasszállító roncsai utáni sikertelen kutatás így is mintegy 200 millió ausztrál dollárt (41,5 milliárd forint) emésztetett fel. Az ATSB keddi jelentésében részletezte a gép megtalálására indított, de kurdarccal járt 1046 napos kutatómunkát.
Malajzia augusztusban azt közölte, hogy ajánlatot kapott a kutatómunka folytatására az Ocean Infinity nevű magáncégtől, amely a tengerfenéki keresésre szakosodott.

http://index.hu/kulfold/2017/10/03/malajzia_eltunt_malaj_gep_ausztralia_mh370_malaysia_airlines/

above: New pic! Boeing B-777-300ER face

above & below: new! comparison B-777-300 to other similar types airliners
above: NEW! MedRes! source: www.pinterest.com

above: NEW! NoHigher! Boeing B-777, the world's largest twin-jet airliner, featuring the most powerful jet-engine of any Earth-bound aircraft.   source: Pinterest.com

Kuala Lumpur International Airport
above: new! B-777's flight deck

above: new! Boeing B-777-300ER floor & siteplan

 above & below: NEW! NoHigher! World famous Hi-Tech Cartoon-Paper model






below: NEW! MedRes! april 2015







HiRes!
https://www.youtube.com/watch?v=gSXidqD-ZpU

above: NEW! Emergency Locator Transmitter

Vietnamise Air Force Antonov An-26 in search
An-26 navigator in search
search with conventional method
An-26 cockpit with cmdr. and flight engineer
Ilyushin IL-76 navigation board

Lockheed P-3C "Orion" & FFG-50 "Oliver Hazard Perry" class frigate
P-3C

above & below: new! HiRes! cutaway of Lockheed P-3C 'Orion' Navy Patrol & Anti Submarine turboprop aircraft   below: MedRes!


above: source: The Wall Street Journal



Boeing Factory

below: NEW! HiRes!



above: HiResLeft: photo: Philippe Delafosse

above: New Pics! MedRes!

above & below: New: Luxury compartment's seat with charming female passenger and stewardess.


industrial materials





 cutaway

Black Box system
FDR & CVR schema
http://szextant.blogspot.hu/2014/04/fdr-flight-data-racorder-cvr-cockpit.html
Összeesküvés Elmélet;
BBC News 
Az eltünt maláj repülőgép MH370 utas listájából  közöl  neveket a BBC.   http://www.bbc.com/news/world-asia-26503469
Többek között fiatal arab utasok fényképét mutatják, utolsónak megemlítve azt a 20 fejlesztő mérnököt, (12 amerikai, 8 kínai) akik az amerikai Freescale Semiconductor cég microchip ipari félvezető gyártás tervezői voltak, megerősítve az alábbi fordítás igazát. 
Malaysian Airline MH370 eltünése
Az EcologyNews.com oldalán Leuren Moret, az irányított sugárzások energia-szakértője szerint 2014.márqcius 8.-án "eltűnt" Malaysia Airlines MH370-es járatát az amerikai haditengerészet újonnan felszerelt Laser Weapons fegyverével lőtték le.Folyamatos dezinformációs vonalat működtettek a repülőgép útjáról elterelő hadműveletként, a mainstream média és az amerikai haditengerészet (US Navy) közreműködésével.Március 6. 2014 US Navy Video Laser Fegyverek rendszer


Fals flag hadművelet-de miért?

1./A válasz kettős, hogy Putyin előtt demonstrálni tudják legújabb irányított-koncentrált energiarendszerű fegyverrendszerüket, melyet válaszként szántak a korábban az orosz fegyveres erők részeként bemutatott új fejlesztésű TOPOL rakétarendszerre.

2./Leuren Moret szerint Rotschild szabadalmi átverését így tudta megvalósítani, hogy a repülőgépen utazó Freescale Semiconductor cégben dolgozó munkatársait likvidálja, akik ezen a repülőgépen konferenciára utaztak Pekingbe. Az elektromos autók kifejlesztésében 5 fejlesztő a szabadalmi jutalékok elosztásában a következőképpen voltak érdekeltek, akik a lelőtt repülőgépen utaztak:

Peidong Wang, Suzhou, Kína (20%) 

Zhijun Chen, Suzhou, Kína (20%) 

Zhihong Cheng, Suzhou, Kína (20%) 

Li Ying, Suzhou , Kína (20%), 

a Freescale Semiconductor (20%),



A szerződés szerint, ha bármelyik szabadalmi tulajdonos meghal, a fennmaradó szabadalmi tulajdon 100%-a egyenlő arányban a még életben lévő tulajdonosokra száll át."Életben maradt" ugye a Freescale Semiconduktor cég, akinek még 20 fejlesztő-elektromérnök alkalmazottja is utazott az ominózus, lelőtt repülőgépen. Kérdés: -ki a tulajdonosa a Freescale Semiconduktor cégnek? Válasz: Jacob Rotschild ! Így az ő tulajdonába megy át a teljes szabadalmi tulajdon és bevétel teljes mértékben ! Itt az indíték a repülőgép lelövésére - mind a négy kínai szabadalmi tulajdonos likvidálásával.



A szabadalom tulajdonosa a bevételt átruházhatja az örökösökre abban az esetben, ha aszabadalmat már jóváhagyták. Amikor a repülőgép még nem "tűnt el", akkor még a szabadalmat nem hagyták jóvá, csak azután, miután a "sikeres hadművelet" véget ért, az összes utas -köztük a másik 4 kínai szabadalom tulajdonos- halálával. Mr. Rothschild így 100%-ban a szabadalom tulajdonosa, a másik 4 szabadalom tulajdonosainak halálával.  Szinte biztos, hogy az olaj-lobby mocskos keze is benne volt a bűntényben, mert így az elektromos autó gyártását is kényük-kedvük szerinti időre jegelhetik.

 spotter foto
 San-Francisco AsianaAirlines catastrophy
above: HiRes! artisty graphic  source: www.mellbimbo.eu
http://szextant.blogspot.hu/2014/08/123-mh17-malaysian-boeing-b-777-300er.html

Situation Critical - S01E09 - Entebbe Hostage Rescue 

Fin!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése